De nieuwe serie komt er aan!

IMG 1001Ja, het is lang stil geweest rond de Inside. De laatste exemplaren van de eerste 0-serie liggen sinds augustus 2017 bij Atelier de Waterlelie in Zutphen en zijn bijna allemaal verkocht. Daarom wordt in april de eerste productieserie gedraaid en zullen we begin mei weer Insides kunnen leveren. Intussen zijn we druk bezig om de slijpmachines te optimaliseren voor de productie van de stenen. 

De wintertijd is ingegaan

display3Het is even stil geweest rond de Inside maar op de achtergrond is er van alles gebeurd. De eerste serie is intussen uitverkocht en de tweede staat op stapel. De productie van de stenen is nog steeds een behoorlijke uitdaging en vanwege het uitvallen van een aantal belangrijke machines heeft de productie enige tijd stil gelegen. Voor de eigenaren van de eerste serie en andere belangstellenden organiseren we begin december een zondagmiddagborrel waar nieuwe stenen te bekijken zijn en gekocht kunnen worden. Onder het genot van een hapje en een drankje vertellen we u over de huidige stand van zaken, de plannen voor volgend jaar en kunt u vragen stellen. Houdt u de website in de gaten voor de datum en locatie.

De laatste 8 !

IMG 4403
Nee, de webshop is nog niet klaar maar het machinepark wel. We hebben hard gewerkt om de produktieproblemen op te lossen en we kunnen binnenkort makkelijker en sneller de steen tabletten maken. We bouwen de meeste machines zelf of passen bestaande aan. Met de marketing zijn we ook druk, het is de bedoeling Knightstones als merk in de markt de zetten en Inside als nieuwste model. Dat betekent dat we zorgvuldig aan "Branding" moeten doen. Binnenkort hebben we een gesprek met een deskundige op dat gebied.  Verder zijn we aan de laatste 8 exemplaren van de eerste 0-serie bezig dus het wordt tijd voor de tweede reeks! 

We zijn er nog

Het was even stil aan het Inside-front vanwege productiewerk voor de Sonsbeek TRANSaction 2016 tentoonstelling. Hardstikke leuk om te doen maar geen tijd voor ander werk. Er zijn nog 6 Insides van de eesrte serie die in de verkoop gaan. We zijn nog steeds bezig de productie van de edelsteen schijfjes te optimaliseren omdat dit nu nog te tijdrovend is. Daarnaast zijn we bezig met de webshop, marketing en technische afwikkeling. Binnenkort komt er in ieder geval een leuke zomeraanbieding.

Druk,druk,druk...

inside sugiHet is op de website en facebook een beetje stil misschien maar we zijn druk bezig met het vermarkten van Inside. De kickstarter was een groot succes en vooralsnog hebben we alleen maar positieve reacties op het sieraad gehad. Het stroomlijnen van de productie kost echter veel tijd en vooral het slijpen en polijsten van de stenen moet sneller dan in december. De revisie van de plakjeszaag is afgerond en ook de kleine trimzaag is bijna klaar. Intussen is er ook een trilpan aangeschaft die meerdere stenen tegelijk kan slijpen en is er een nieuwe tool voor de rubber ketting. De webshop is hopelijk begin maart klaar en dan kunnen we verder online!